Integraal Onderhoud Muiden en Muiderberg

Binnen de gemeente Gooise Meren werkt onze medeoprichter Bert van IJmker momenteel aan het project “Integraal Onderhoud Muiden en Muiderberg”. Dit project is opgestart na de fusie van Muiden, Muiderberg, Naarden en Bussum tot de gemeente Gooise Meren. Het doel van het project is dat de kwaliteit van de openbare voorzieningen in Muiden en Muiderberg sterk verbeteren. Deze kwaliteit ligt door achterstallig onderhoud ver achter bij het niveau in Naarden en Bussum. 

Uit onderzoek is gebleken dat naast onderhoud aan de wegen ook onderhoud nodig is aan riolering, openbare verlichting en groenvoorzieningen. Daarom is besloten een integrale aanpak te hanteren, waarbij diverse werkzaamheden gecombineerd worden. Het doel is de kwaliteit van de openbare voorzieningen in Muiden en Muiderberg zodanig op orde te brengen, dat er de komende 15 tot 20 jaar geen groot onderhoud meer nodig is.

Aan Bert de taak om de juiste partijen in te schakelen om het IPM team te adviseren in de voorbereidingsfase. Als contractmanager zorgt Bert ervoor dat contracten worden opgesteld en de juiste partijen worden gecontracteerd voor de uitvoeringsfase. Tijdens de uitvoering zorgt Bert dat afspraken worden nagekomen. Ook zorgt hij voor de financiële afhandeling zoals termijnbetalingen, bonussen en boetes. Kortom: Bert zet zijn expertise en jarenlange ervaring in om te zorgen dat iedereen doet wat hij/zij moet doen én krijgt waar hij/zij recht op heeft.

meer projecten:

Programma Wervengebied Utrecht (in bewerking)
Gabriëlle de Goede werkt voor de Gemeente Utrecht aan het Programma Wervengebied. De historische werven in Utrecht...
Herstel Vesting Muiden
Herstel Vesting Muiden
Binnen de gemeente Gooise Meren werkt Bert IJmker momenteel mee aan het project “Herstel Vesting Muiden”. In...
Project Zuidasdok
Project Zuidasdok
Het is één van de grootste infrastructurele projecten van ons land: project Zuidasdok. En onze medewerker Amber...
Scroll naar top

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse.