Over ons

Richting aan samenwerking

FitValue is een team. Een team van collega’s die ieder hun eigen rol vervullen, bij hun eigen opdrachtgever. Tegelijkertijd vormen ze een hecht team: ze sporten samen, maken samen plannen voor de toekomst en bouwen aan hun carrière. Bij FitValue doe je je eigen ding, maar je bent niet alleen. Dat is precies wat oprichters Bert IJmker en Adrie van Hoekelen voor ogen hadden toen zij in 2017 besloten een samenwerking aan te gaan.

Richting aan een team

Beiden werkzaam als zelfstandige in de civiele techniek, misten ze iets. Ze werkten graag en genoten van de flexibiliteit die ze hadden, maar misten iets om op terug te vallen. Telkens wanneer ze een opdracht afrondden, namen ze afscheid van een team en stonden ze er weer alleen voor. Ze gingen door naar de volgende opdracht, leerden nieuwe mensen kennen en na een paar jaar namen ze weer afscheid. Ze misten continuïteit. Een groter geheel waar ze aan konden bouwen. Vaste mensen om zich heen om mee te sparren en om samen iets mee op te bouwen waar ze trots op konden zijn!

Bij FitValue doe je je eigen ding, maar je bent niet alleen.

Richting aan FitValue

Dat is FitValue. FitValue is een team om trots op te zijn. Een team van collega’s die elk hun eigen opdracht uitvoeren, maar er niet alleen voor staan. Wie bij FitValue werkt wisselt nog steeds om de zoveel tijd van project en neemt op dat moment afscheid van een team. Maar er is één team dat blijft: FitValue. Daar vind je je collega’s die er altijd voor je zijn. Collega’s met wie je kunt sparren over je carrière, met wie je samen een toekomst opbouwt.

Richting aan de juiste opdracht

Hoe die toekomst eruitziet, dat bepalen we samen. Voor elke medewerker bepalen we een richting. Wat is jouw ideale opdracht? Welke functies zou je willen bekleden? Welke opleidingen heb je daarvoor nodig? We geven er samen richting aan. Veel van onze medewerkers vervullen een van de IPM-rollen: projectmanager, manager projectbeheersing, omgevingsmanager, technisch manager of contractmanager. Ze beschikken over minimaal hbo-werk- en denkniveau, maar houden nooit op met leren. Tijdens een uitdagende opdracht als Adviseur Assetmanagement begint het wellicht te kriebelen: zelf Assetmanager worden, zou dat iets voor je zijn? Samen bekijken we de mogelijkheden en als we ervan overtuigd zijn dat dit voor jou een passende vervolgstap is, investeren wij in jouw opleiding. Je krijgt van ons gedurende werktijd de mogelijkheid om te studeren en de financiën nemen wij voor onze rekening. Zodat jij na afronding van je studie vol trots een nieuwe titel kunt dragen en wij jou kunnen koppelen aan jouw ideale opdracht!

Richting aan de toekomst

Daarnaast bouwen we ook aan onze toekomst als team. Als FitValue. We sporten samen, coachen elkaar en werken samen aan de toekomst van ons bedrijf. Op je collega’s van FitValue kun je rekenen: zowel om je vragen te beantwoorden als om dat duwtje in je rug te krijgen dat je net even nodig had. Ook onze opdrachtgevers profiteren van onze kracht als team: onze medewerkers zijn echte teamspelers die niet terugdeinzen voor een uitdaging. Het zijn ervaren professionals die zichzelf blijven ontwikkelen. Bovendien zijn ze gewend om regelmatig van opdracht te wisselen, waardoor ze flexibel zijn en vele waardevolle
praktijkervaringen meebrengen. Als kers op de taart maken ze deel uit van een hecht team dat samen groeit. Ze wisselen onderling kennis en ervaringen uit, stimuleren elkaar om die extra stap te zetten en kunnen altijd bij elkaar terecht. Dat is waarom medewerkers van FitValue zoveel waarde bieden!

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse.