Werkwijze werknemers

Bij FitValue doen we alles net even anders. Met meer aandacht voor elkaar en voor ons team. We helpen elkaar op weg, zetten samen die volgende stap in de juiste richting. Niemand die bij FitValue werkt staat er alleen voor. Minimaal één dag per week werk je bij ons op kantoor: aan je eigen opdracht, maar wel omringd door collega’s om mee te sparren. Daarnaast organiseren we elke twee weken een FitValue-dag. Op deze dag komen we allemaal samen om te sporten, elkaar te coachen en aan onze toekomst te werken.

Richting aan groei

Bij FitValue willen we groeien. Individueel én als team. We gaan een samenwerking aan voor de lange termijn, zodat we elkaar echt kunnen steunen. We stellen doelen op, geven opdrachten, bieden opleidingen aan, evalueren, sturen bij, dagen uit en doen er alles aan om iedereen in ons team te helpen een succesvolle carrière op te bouwen.

Wat ons betreft kan dat echter niet zonder aandacht voor zowel fysieke als mentale gezondheid. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om voldoende tijd te besteden aan andere bezigheden dan alleen werk! Tijd doorbrengen met onze kinderen geeft ons juist de energie die we nodig hebben om op maandagochtend weer te knallen. Dat uurtje fietsen in het bos is de perfecte manier om ons hoofd leeg te maken, zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën. Even biertje doen met vrienden of urenlang bellen met een vriendin – we hebben het allemaal nodig. Dat begrijpen wij en daarom integreren wij aandacht voor die balans in onze werkwijze. Omdat we ervan overtuigd zijn dat werknemers die in balans zijn, de beste werknemers zijn!

Richting aan balans

Op onze FitValue-dagen, maar natuurlijk ook daarbuiten, nemen we de tijd voor het onderhouden van die balans. Dat doen we zowel binnen ons team, als onder leiding van een professionele coach. Zo helpt onze teamcoach ons om onze ontembare drive om te zetten in energie die we nodig hebben om die balans te vinden en vast te houden. En onze personal trainer daagt ons elke twee weken uit voor een intense bootcamp, waarin we zowel werken aan onze fysieke gezondheid als aan onze kracht als team.

We zeggen dus niet alleen dat we die balans belangrijk vinden, we investeren er ook echt in: in geld en in tijd. Geen woorden, maar daden. Wie fit is, verdient die investering immers dubbel en dwars terug!

Richting aan team FitValue

Wie bij FitValue werkt, mag daar trots op zijn! Je werkt in een jong en dynamisch bedrijf waarvan jij zelf de toekomst mede kunt bepalen. Zo gebruiken we onze FitValue-dagen niet alleen om te sporten en elkaar te coachen, maar ook om samen te brainstormen over de koers van FitValue. Hoe gaan we groeien, hoe gaan we nieuwe medewerkers benaderen? Maar ook: welke kerstpresentjes geven we dit jaar en hoe kunnen we ons kantoor opvrolijken? We denken allemaal mee. We zijn immers een team: we zijn FitValue!

Bij FitValue doe je je eigen ding, maar je bent niet alleen.

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse.