Sport en coaching

Sport

Thijs Schakenbos

Wie bij FitValue werkt, die sport. Omdat wij geloven dat je fit moet zijn om goede prestaties te kunnen leveren. Elke twee weken sporten we samen, onder leiding van onze personal trainer Thijs Schakenbos. Lekker in de frisse lucht op het strand van Noordwijk!

We gaan samen tot het uiterste en werken zo niet alleen aan onze lichamelijke gezondheid, maar ook aan een hecht team. Thijs is er net als wij van overtuigd dat sport van groot belang is voor zowel onze fysieke als onze mentale gezondheid. Die balans tussen werk en privé, tussen goed voor anderen en goed voor jezelf zorgen, die vinden wij essentieel. Goed voor onszelf zorgen is vaak onze laatste prioriteit en terwijl we druk zijn met ons werk, ons gezin en onze sociale contacten hebben we de neiging om die aandacht voor onszelf over te slaan. Niet bij FitValue!

De bootcamp die Thijs elke twee weken voor ons verzorgt, vindt onder werktijd plaats. Omdat wij willen voorkomen dat onze werknemers zichzelf vergeten. We willen dat ze fit zijn, zodat ze de in de beste uitgangspositie verkeren om hun doelen te verwezenlijken. Investeren in gezondheid, is investeren in de toekomst. En wie gezond wil zijn, moet zichzelf continu blijven uitdagen. Of laten uitdagen, door je collega’s van FitValue!

Coaching

Mirjam Molenaar

Naast fysieke gezondheid vinden we ook mentale gezondheid van groot belang om optimaal te kunnen presteren als werknemer. Te vaak hebben we zelf gezien dat collega’s alle ballen hoog proberen te houden en uiteindelijk instorten. Dat willen wij voorkomen. Balans is voor ons ontzettend belangrijk. Wij geloven dat jij optimaal kunt presteren en hard kunt doorgroeien, wanneer je een goede balans houdt tussen je werk, je gezinsleven en tijd voor jezelf. Dat vinden wij zo belangrijk, dat we daar graag werktijd voor beschikbaar stellen.

Zo nu en dan schakelen we onze teamcoach Mirjam Molenaar van de Samenwerkplaats in om ons daarbij te ondersteunen. Mirjam ziet in FitValue ‘een groep jonge honden met levenservaring’ en helpt ons graag om richting te geven aan FitValue. We zitten op goud, aldus Mirjam, want we hebben een gedeelde overtuiging over hoe we in het leven willen staan. We geven echt richting aan persoonlijke ontwikkeling en de balans tussen werk en privé – geen woorden, maar daden. Mirjam geeft ons zo nu en dan de nodige sturing door onderlinge verschillen te benutten, elkaar te helpen en die oprechte ambitie van balans tussen werk en privé verder te delen met de wereld. Zodat we echt samen aan onze toekomst bouwen en op elkaar kunnen rekenen!

Bij FitValue doe je je eigen ding, maar je bent niet alleen.

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse.