Werkwijze opdrachtgevers

Professionele teamspelers die flexibel, ambitieus én fit zijn – zulke medewerkers wil natuurlijk iedereen! Bij FitValue vind je ze.

Richting aan de juiste opdracht

Alles begint natuurlijk met het vinden van de juiste opdracht voor de juiste persoon. Of de juiste persoon voor de juiste opdracht. De zogenoemde ‘perfect fit’. Als echte teamspelers kennen wij onze mensen. We weten welke opdracht iemand zoekt, welke ervaring diegene meebrengt en hoeveel waarde hij of zij de opdrachtgever kan bieden. Als wij een vacature lezen, dan hebben we vaak al snel een geschikte kandidaat in gedachten. We vergelijken natuurlijk de voorwaarden van zowel de opdrachtgever als onze medewerker en bespreken deze kans met de in onze ogen perfecte match. Voor minder doen we het niet! We balanceren alle wensen en eisen van beide partijen perfect uit en zoeken naar precies de uitdaging die iemand nodig heeft om de volgende stap in zijn of haar carrière te zetten. Zo bieden we waarde aan onze medewerkers en leveren we alleen maar enthousiaste werknemers aan!

Richting aan contact

Gedurende de opdracht, blijven we in nauw contact staan met onze medewerkers. Wij focussen ons op hen, zodat we onze opdrachtgevers niet lastig hoeven te vallen. Medewerkers kunnen altijd bij hun collega’s van FitValue terecht met vragen of bijvoorbeeld het verzoek om collegiale toetsen uit te voeren. Ze werken minimaal één dag per week bij ons op kantoor, zodat we regelmatig kunnen checken hoe het met hen gaat. Door ons te richten op onze eigen medewerkers, hoeven we onze opdrachtgevers minder lastig te vallen! Natuurlijk staan we altijd open voor een lekkere kop koffie en een goed gesprek, maar we weten ook hoe druk iedereen kan zijn. Daarom evalueren we wel minimaal één keer per jaar, maar niet vaker dan noodzakelijk. Die kostbare tijd steken we weer in alle waardevolle projecten waar we samen aan werken!

Richting aan ontwikkeling

Wij zorgen er ondertussen voor dat onze medewerkers hun kennis blijven bijschaven en voldoende tijd besteden aan hun ontwikkeling. We coachen elkaar, sporten samen en investeren in opleidingen. Doordat onze medewerkers regelmatig samenkomen, wisselen ze enorm veel kennis en ervaringen uit. Daarnaast volgen ze cursussen die voor ons allemaal enorm waardevol en toepasselijk zijn. Door middel van de juiste opdracht, de juiste opleiding én de juiste collega’s geven we richting aan ieders ontwikkeling. Zo weten we zeker dat onze medewerkers altijd over actuele kennis beschikken en de meeste waarde kunnen bieden aan hun opdrachtgevers!

Richting aan de juiste middelen

Om onze medewerkers én hun opdrachtgevers te ondersteunen in hun taken, zorgen wij graag voor optimale randvoorwaarden. Onze medewerkers kunnen overal werken, dankzij de door ons beschikbaar gestelde laptop en telefoon. Ze beschikken over up-to-date software en voldoende data om zelfs op plekken waar geen internet beschikbaar is, via hun telefoon online te gaan. Ultieme flexibiliteit!

Uiteraard zijn al onze medewerkers ook van harte welkom op ons kantoor in Haarlem. Dankzij deze centrale ligging kunnen wij medewerkers vanuit vrijwel het hele land aan projecten koppelen. Op ons kantoor beschikken ze over ergonomische werkplekken met voldoende ruimte en alle benodigde faciliteiten. Bovendien staan we ook open voor verzoeken vanuit opdrachtgevers om ons kantoor te gebruiken als werkplek of vergaderlocatie. Kortom: vrijwel iedereen is welkom! In ons kantoor hangt een gezellige en tevens productieve sfeer. Die gele Chesterfield bank? Die staat er natuurlijk vooral om niét op te zitten. Vooruit, eventjes dan. Wie met FitValue samenwerkt zal echter merken dat er altijd wel iets te doen is dat leuker is dan op de bank ploffen!

Bij FitValue doe je je eigen ding, maar je bent niet alleen.

Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse.