FitValue verhuist naar Haarlem

Afbeelding van de tekenaar van de nieuwe entree

Nu de eerste palen al een tijd in de grond staan en het meubilair ingetekend is, wordt het tijd dat we je meenemen in één van de grootste veranderingen voor FitValue in 2023: wij verhuizen naar Haarlem! Rond september kun je ons vinden vlak bij de Veerplas en de IKEA op het industrieterrein van Haarlem. We zijn meer dan blij met dit nieuwe kantoor en de locatie; het is goed bereikbaar met de auto én het openbaar vervoer.

Groei

Omdat het team blijft groeien, groeide ook de behoefte aan meer werkplekken, een grotere ruimte om samen te komen en meer authenticiteit in de inrichting van het kantoor. Met dat laatste worden we ondersteund door Paula Goulmy Interieurvormgeving.  Zij zetten een geweldig concept neer dat aansluit bij ons als bedrijf, ons werkveld en onze medewerkers. Op de foto zie je onze entree ingetekend, met daarnaast een vergaderruimte en doorloop naar de sportzaal. Dit is nog maar een klein inkijkje in het ontwerp van de in totaal drie verdiepingen waar we samen kunnen komen om te werken, vergaderen, sporten en meer.

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en hopen jullie na deze zomer te ontvangen in ons nieuwe kantoor in Haarlem. Misschien met een drankje op het dakterras?

Recent nieuws:

1710162357413
Opening kantoor Haarlem
Sinds begin februari 2024 is het nieuwe kantoor van FitValue officieel geopend. In dit pand vind je...
Afbeelding van WhatsApp op 2023-06-09 om 14.57.52
Fietsen voor het goede doel
Op vrijdag 9 juni stond team FitValue voor het Ronald McDonald huis Leiden met de ‘Trap je...
foto social media stikstof
Stikstofproblematiek bijeenkomst FitValue
Op 17 maart 2023 organiseerde FitValue een bijeenkomst om meer inzicht te krijgen in de stikstofproblematiek. Omgevingsmanagers...
Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse.