Sponsor Ronald McDonald huis Leiden

Vorig jaar reden wij als FitValue-team de Homeride 2021, waarin wij 500 kilometer fietsten in 24 uur tijd. Hierbij haalden we ruim 9300 euro op voor de Ronald McDonald huizen. Vanwege het succes van deze actie en de persoonlijke ervaring met Ronald McDonald Huizen, willen we graag nog meer doen.

Sponsor familiekamer

Op 1 april 2022 gingen wij als team op bezoek bij het huis in Leiden, waar we de overeenkomst ondertekenden. Hiermee verbinden wij ons de komende drie jaar aan het Ronald McDonald Huis Leiden. We sponsoren een familiekamer waar families kunnen verblijven tijdens een ziekenhuisopname van hun kind en zullen als team de komende jaren onze handen uit de mouwen steken in het huis zelf.

Waarom sponsoren wij een Ronald McDonald Huis?

Zieke kinderen voelen zich beter met hun ouders, broertjes en zusjes in de buurt. Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind. Want als je hele wereld op de kop staat door ziekte of zorg, is als familie bij elkaar zijn het belangrijkst. Samen met betrokken vrijwilligers, donateurs en actievoerders brengt het Ronald McDonald Kinderfonds gezinnen met een ziek kind dicht bij elkaar in de Ronald McDonald Huizen, Huiskamers en vakantiehuizen.

Twee collega’s weten uit eigen ervaring wat een Ronald McDonald Huis betekent als je kind ernstig ziek is. Dennis verbleef twee weken in het Huis in Utrecht vanwege een operatie van zijn zoon, en Sven maakt(e) meerdere keren gebruik van het Rotterdamse Huis toen zijn zoon in het ziekenhuis opgenomen was. Dit is voor FitValue een van de redenen om zich te verbinden aan een Ronald McDonald Huis. De keuze viel op Leiden vanwege de ligging van het kantoor van FitValue in Nieuw-Vennep.

Wil je zelf ook een Ronald McDonald Huis steunen? Kijk dan eens op de website om te kijken welke vorm van steun bij jou past.

Recent nieuws:

1710162357413
Opening kantoor Haarlem
Sinds begin februari 2024 is het nieuwe kantoor van FitValue officieel geopend. In dit pand vind je...
Afbeelding van WhatsApp op 2023-06-09 om 14.57.52
Fietsen voor het goede doel
Op vrijdag 9 juni stond team FitValue voor het Ronald McDonald huis Leiden met de ‘Trap je...
foto social media stikstof
Stikstofproblematiek bijeenkomst FitValue
Op 17 maart 2023 organiseerde FitValue een bijeenkomst om meer inzicht te krijgen in de stikstofproblematiek. Omgevingsmanagers...
Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse.