Sponsorloop Ronald McDonald Huis

FitValue sponsort de komende 3 jaar een gastenkamer in het Ronald McDonald huis Leiden. Met acties willen wij extra geld ophalen voor dit goede doel.

Dit jaar organiseerden wij op 30 september 2022 een sponsorloop over het strand van Noordwijk. Hiermee haalden wij ruim 4600,- op, waarvan 100% naar het Ronald McDonald Huis in Leiden gaat.

We verzamelden bij St(r)andplaats Nederzandt voor een kop koffie en een kort woord vooraf. Onze collega Dennis van der Meer vertelde ons waarom het bestaan van het Ronald McDonald huis zo belangrijk is:

  • Het huis biedt een plek om rust te vinden, vlakbij het ziekenhuisbed van het zieke kind.
  • Ouders houden de zorg beter vol met een rustplek dicht bij hun zieke kind.
  • Het huis biedt de kans om als familie bij elkaar te zijn. Wanneer je wereld op de kop staat door ziekte of zorg van een kind, is dit erg waardevol.
  • Het is een plek waar je steun kan vinden bij andere ouders en vrijwilligers.

Na een korte rit met de touringcar startten we de wandeling vanuit Wassenaar. Met de wind in onze rug hebben we samen met maar liefst 41 mensen de wandeling volbracht. Dit was ons niet gelukt zonder de tussenstops waar we werden voorzien van aanmoedigingen, drinken en lekkernijen.

Twintig kilometer en vier uur later hebben we met elkaar de eindstreep gehaald. Hier overhandigden we de cheque van €4600 aan Jennifer Blogg (Burger) van het Ronald McDonald Huis Leiden. Met dit geld kunnen zij nog meer families ondersteunen tijdens de ziekenhuisopname van hun kind.

We willen iedereen bedanken voor de financiële bijdrage, het meelopen, de support en de succeswensen. Daarnaast willen we Roos Zwaard bedanken voor de prachtige foto’s die zij maakte.

 

Recent nieuws:

1710162357413
Opening kantoor Haarlem
Sinds begin februari 2024 is het nieuwe kantoor van FitValue officieel geopend. In dit pand vind je...
Afbeelding van WhatsApp op 2023-06-09 om 14.57.52
Fietsen voor het goede doel
Op vrijdag 9 juni stond team FitValue voor het Ronald McDonald huis Leiden met de ‘Trap je...
foto social media stikstof
Stikstofproblematiek bijeenkomst FitValue
Op 17 maart 2023 organiseerde FitValue een bijeenkomst om meer inzicht te krijgen in de stikstofproblematiek. Omgevingsmanagers...
Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse.