Mijn eerste dagen bij FitValue

Dennis van der Meer is deze week gestart bij FitValue en vertelt enthousiast over zijn ervaring.

“Mijn eerste dagen bij FitValue zitten erop… het leek mij leuk om mijn ervaring te delen via deze blog. Vanaf het eerste contact voel je vertrouwen, mijn sollicitatie gesprek was voor mijn gevoel geen sollicitatie. Het ging zo gemoedelijk, open en transparant. Deze wijze van communiceren voelt vanaf moment één vertrouwd. Na dit gesprek is de betrokkenheid en transparante manier van handelen alleen maar grotere en beter geworden, voelt als thuiskomen. De persoon achter de persoon, dat is het belangrijkste goed, daar bouwen we op!

Met de kennis zit het wel goed bij Bert en Adrie, het enthousiasme die ze uitdragen over FitValue is groots. Ze willen je helpen om te groeien. Zowel door een goede balans werk-privé als fit in lichaam en geest, hun kennis krijg je er gratis bij.

Bedrijfsvoering

De filosofie van bedrijfsvoering heeft mij over de drempel doen stappen, ondanks dat ik al 19 jaar bij een van de grotere opdrachtnemers van Nederland zat. Samen elkaar helpen om te ontwikkelen en te groeien als persoon zelf, maar ook voldoende kansen om mijn eigen kennis en ervaring in te zetten om anderen te helpen. Dit alles in team verband, tenslotte ben je als team succesvoller dan alleen! Het gezamenlijk sporten maakt dit alles alleen maar waardevoller, samen sportieve doelen nastreven, samen helpen deze ook te realiseren, te pushen om het beste uit jezelf te halen. En ja…. Spierpijn dat hoort erbij….

Opdracht

Sinds 1 oktober word ik ingehuurd door de Gemeente Amsterdam als Technisch manager op het programma Oranje Loper. Een rol die ik vanuit mijn ervaring binnen de aannemerij al meerdere keren heb ingevuld, maar nog niet zittend aan de andere kant van de tafel. Volledig uit mijn comfort-zone, maar super leerzaam. Prettig is dat ik ook op de kennis van mijn collega’s binnen FitValue kan rekenen, hier ga ik zeker gebruik van maken als de behoefte hiernaar is.

Afgelopen week kon ik mijn eigen kennis en ervaring delen met Sven. Hij was donderdag uitgenodigd voor een interview voor een nieuwe opdracht. Onder het genot van een bak koffie hebben we het gesprek voorbereid. Gezamenlijk keken we naar hoe hij het beste overkomt, welke vragen hij mogelijk zou krijgen maar zeker ook wie hij tegenover zich had zitten. Dat alles bij elkaar resulteerde erin dat hij met vertrouwen en gezonde spanning het gesprek in ging en met een goed gevoel uit het gesprek is gekomen… nu in afwachting op het resultaat.

Met vriendelijke groet, Dennis

Recent nieuws:

1710162357413
Opening kantoor Haarlem
Sinds begin februari 2024 is het nieuwe kantoor van FitValue officieel geopend. In dit pand vind je...
Afbeelding van WhatsApp op 2023-06-09 om 14.57.52
Fietsen voor het goede doel
Op vrijdag 9 juni stond team FitValue voor het Ronald McDonald huis Leiden met de ‘Trap je...
foto social media stikstof
Stikstofproblematiek bijeenkomst FitValue
Op 17 maart 2023 organiseerde FitValue een bijeenkomst om meer inzicht te krijgen in de stikstofproblematiek. Omgevingsmanagers...
Scroll naar boven

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse.